Boeiend :: Media | Communicatie | Webdesign

Wij bedanken Puremind

klanten van puremind

Binnenkort komt er een taart jullie richting op Puremind! 2 jaar lang hebben we via Puremind voor deze klanten verscheidene opdrachten uitgevoerd. We willen via deze site Puremind bedanken dat we de volgende klanten hebben mogen overnemen:
»Taartenwinkel.nl
»PC4Everyone.nl

De nieuwe website van Boe!end

baby wow

Is het niet wat? We vonden het web een beetje aan de lege kant, dus hebben we besloten het voortouw te nemen en er een website op te plaatsen. Overigens is het nog niet helemaal klaar. Nee. We hebben nog iets boeiends achter de hoef. Wat? Kom even terug als we klaar zijn, en u komt het te weten…

Boe!end op Effies?

EACA Logo

Medewerker Chris heeft zich een nominatie van het EFCCE op de hals gehaald door het meedoen aan een wedstrijd voor het ontwikkelen van een marketing-campagne voor de EU. De campagne zal dan ook tentoon worden gesteld op het EACE Euro Effies Gala in Brussel.
»Euro Effies
»Artikel op Adformatie

1 + 1 = !

1 + 1 = !

Oké oké, wiskundig misschien niet helemaal correct, maar dat is ook niet echt het streven hier. Het streven is u er even van op de hoogte te stellen dat Mediafabriek en Graphic Emotion de handen ineenslaan om de Hokey Pokey te dansen u voortaan nog beter van dienst te kunnen zijn.

Even voorstellen

Boe!end is een communicatie & media bedrijf. Wij zorgen voor boeiende communicatie tussen uw klant of doelgroep en u, maar dan wel zo als u dat wilt. Wat die "wij" inhoud? Dat vind u op deze pagina.