Boeiend :: Media | Communicatie | Webdesign

Diensten

Webdevelopment

Boe!end maakt websites toegankelijk, efficiënt en professioneel. Hier betekent de realisatie van een website dat die werkt in elke gewenste browser ook als dat er een van de Mac is , en er zo uitziet als bedoelt. Dat geldt natuurlijk ook voor hier gemaakte webapplicaties en beheersystemen. Ook als u een standalone media-applicatie – zoals een spel of presentatie – wilt, wordt dat natuurlijk voor u gemaakt.

Marketing & Communicatie

Meer klanten bereiken gaat niet zomaar, zeker niet online. Door het inzetten van de juiste mix van vormgeving en techniek, online en offline marketing, zoekmachineoptimalisatie en vele andere elementen kunt u uw bereik aanzienlijk vergroten. Boe!end helpt u om effectief om te gaan met de middelen die u heeft om zo klantrelaties te versterken en nieuwe klanten te werven.

Copywriting

Last van een site die een beetje leeg is? Moeite om op een leuk tekstje te komen? Of gewoon zin in overmatig complexe taalspelingen welke zelfs een ambtenaar zich het hoofd laten krabben? Dan kunnen wij u zonder meer een hand helpen door de teksten voor u te (laten) schrijven. Toch weer aanzienlijk makkelijker dan zelf te moeten zweten op de productie van een aaneenschakeling van letters, niet?

Hosting

Ja, Boe!end doet ook aan hosting. Dat is namelijk lekker makkelijk voor u: geen gedoe meer met domeinnamen registreren, hosting zoeken en het dan ook nog allemaal inrichten en bijhouden. U geeft gewoon een domeinnaam (hoewel meer natuurlijk ook gewoon mag) op, kijkt er niet meer naar om, en ziet na enige tijd dat daar zomaar uw website is verschenen. Het leven kan zo makkelijk zijn.


Meer diensten dan ooit!

e-marketing

En dat betekent minder gedoe voor u. Een bureau dat met u meedenkt, design én productie doet, advies uitbrengt, teksten schrijft en nog meer; allemaal voor u (en een schappelijke bijdrage aan ons banksaldo) … we zijn de beroerdste niet.